Ghid kiteboarding part 5

Ghid kiteboarding part 5

Ce placă se recomandă pentru vânt slab?

Ambele tipuri de twin-tip de dimensiuni mai mari și plăcile de surf late care au o suprafață mai mare, ceea ce le face excelente pentru a se ridica deasupra apei în condiții de vânt marginale.

Acest lucru este în mod normal ajutat cu o linie rocker plană care permite unei părti importante a suprafetei plăcii să rămână în contact cu apa.

Combinați-le cu un zmeu mare, dar rapid și eficient și puteți să vă ridicați și să efectuați acrobatii mari șau waveride-ing.

De ce am nevoie de fine, footstrap-uri si curele de siguranță?

Plăcile twin-tip au nevoie de footstrap-uri pentru sprijin inițial de placa si pentru a crea unghiul necesar pentru a te ridica și a ieși din apă.

Indiferent dacă învățați pe vânt salb sau valuri- la un moment dat zmeul va porni, moment în care strap-urile vă vor ține pe placa.

Plăcile Wave / Surf tind să fie mai plate și deși nu sunt esențiale, pot fi echipate cu footstrap-uri pentru a vă ajuta să controlați direcția pe valuri.

Leash-urile sunt utile sa nu pierdeti placa, cel puțin veți ști că placa este la doar câțiva metri distanță.

Finele nu sunt întotdeauna utilizate, deoarece marginea plăcii poate fi folosită și ca o aripă pentru a ajuta la crearea rezistenței împotriva zmeului și la îmbunătățirea direcției.

Am nevoie de un harness (ham)?

Este esențial!

Un ham este folosit pentru a lua tensiunea din brațe, permițându-vă să zburați pe vânturi mai puternice și să reduceți oboseala generală. Un ham pentru kiteboarding este esențial, deoarece sistemul de depower al zmeului este reglat cu ajutorul ham-ului.

Preferința personală pentru alegerea unui ham este cheia, incercati sa găsiți un ham confortabil pentru dvs.

Ham-urile joase pentru “fund” se potrivesc în jurul picioarelor și al spatelui, oferindu-vă mult sprijin și protecție a șoldului. Aceste hamuri opresc orice șansă ca hamul să se ridice pe corpul dvs. spre subtiori atunci când zmeul este deasupra capului.

Hamurile de talie se potrivesc în jurul spatelui și abdomenului, oferindu-vă libertate de mișcare pentru manevre tehnice.

Caută aici un harness potrivit

 

3windmarket