Placa windsurf AV Dynamo Wave – 2022

12,367.87 lei (2499 €)

Furnizor: 3wind Online

Cu precomandă, întreabă:

sales@3wind.ro

Dynamo Wave este o placă foarte compactă cu un rocker progresiv rapid. Am testat această formă în tot felul de condiții și senzația este întotdeauna să ai o placă mică sub picioare, chiar dacă ai tot volumul de care ai nevoie pentru a avea o bună flotabilitate. Distribuția volumului oferă mult control, făcând această placă foarte ușor și întotdeauna distractiv de condus. Dynamo Wave este cel mai bun compromis între viteză și capacitatea de viraj în val, iar după prima oară când îl călăriți, puteți simți că nu ați mai experimentat niciodată un fel de călărie pe valuri ca acesta!

Dynamo Wave dispune de 5 casete de aripioare, astfel încât să le puteți utiliza atât în configurație cu aripioare quad, cât și cu propulsoare. Rămâne la latitudinea dvs. să decideți ce aripioare sunt configurate pentru a utiliza: în acest fel placa va oferi tot ce este mai bun în timpul sesiunilor cu valuri mici și va călări incredibil în timpul zilelor hardcore. Dynamo Wave va deveni placa ta preferată!

  • 70
  • 78
  • 85
  • 92
  • 98
  • 116
Golește

Întrebaţi pentru a vă confirma preţul exact si disponibilitatea produsului.
  Pune o întrebare
SKU: AVDYN70-m Categorii: Tag: Mărci: .

Linia este aceeași, dar forma inferioară a fost revizuită și prezintă acum un V crescut de la nas la coadă, cu o concavă dublă ușoară de la coadă până la secțiunea centrală a plăcii, astfel încât placa este și mai ușor de răsucit datorită la manevrabilitate crescută. Linia rockerului este puțin mai curbată pentru a avea o placă mai rapidă și mai relaxată. Dynamo 70 și 78 au o lovitură de coadă sporită pentru a oferi și mai multă manevrabilitate în condiții extreme de vânt și valuri. Pentru a îmbunătăți performanța la viraj, curelele pentru picioare sunt poziționate ușor înapoi în comparație cu colecția anterioară.

Toate plăcile vor avea 5 cutii (cutie US pentru aripioarele centrale și Slot Box pentru aripioarele laterale) pentru a permite setup propulsor sau quad în funcție de condițiile și stilul călărețului. Construcția este încă marca înregistrată Carbon Kevlar dublu sandwich cu rășină pigmentată.

Price Volume Length Width Tail Width Fins Side Fins Weight Thickness Bottom shape (Nose to Tail) Box Valve Fin Range Fin Range Sail Range N of Straps Pro Rider Mast Base Setting Main  Construction Materials
2499 70 219 54 15 2×9,5 5,9  Vee + Double Conc. slot box Automatic Goretex 15-16 2×13/2×9,5 3,4/4,7 3 Middle Full Sandwich 90 Carbo Kevlar
2499 78 220 56,5 16 2×9,5 6,1  Vee + Double Conc. slot box Automatic Goretex 15-17 2×13/2×9,5 3,4/4,9 3 Middle Full Sandwich 90 Carbo Kevlar
2499 85 222 58 17 2×9,5 6,3  Vee + Double Conc. us box Automatic Goretex 16-18 2×14/2×9,5 3,7/5,2 3 Middle Full Sandwich 90 Carbo Kevlar
2499 92 224 59,5 18 2×9,5 6,5  Vee + Double Conc. us box Automatic Goretex 17-19 2×14/2×9,5 4,0/5,7 3 Middle Full Sandwich 90 Carbo Kevlar
2499 98 225 61 19 2×9,5 6,7  Vee + Double Conc. us box Automatic Goretex 18-20 2×15/2×9,5 4,2/6,0 3 Middle Full Sandwich 90 Carbo Kevlar
2499 116 225 64 20 2×10,5 6,9  Vee + Double Conc. us box Automatic Goretex 20-23 2×16/2×10,5 4,5/6,5 3 Middle Full Sandwich 90 Carbo Kevlar

Informații suplimentare

An

2022

Volum placa

70, 78, 85, 92, 98, 116

Poţi ajuta si alţi cumpărători! Scrie un scurt review despre "Placa windsurf AV Dynamo Wave – 2022"

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista recenzii.

Nu sunt alte oferte pentru acest produs.

Condiţii de livrare

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si 30 zile din momentul confirmarii comenzii.
In cazul produselor aflate pe stoc intervalul de livrare este 1 - 3 zile lucratoare.
In cazul produselor ce nu se afla pe stoc, dupa primirea comenzii 3wind online va preciza cat mai repede (1 - 3 zile) disponibilitatea produsului si termenul de livrare al acestuia.
Daca sunteti de acord cu termenul de livrare comanda va fi considerata ferma.

In anumite situatii, 3wind online isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului.

In cazul produsele disponibile cu Precomanda plata se face integral in avans.

Condiţii de plată

Plata cu cardul online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului, data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei Stripe. 3wind online nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata numerar

Plata se efectueaza agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

Plata prin ordin de plata

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza facturii proforme emise de 3wind online.
Factura va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul dumneavoastra 3wind. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii.

Condiţii de garanţie / anulare / returnare / schimb

Orice produs comercializat si insotit de certificat de garantie al producatorului se supune procedurii de lucru aflate pe acel certificat si se repara sau inlocuieste numai in punctele de service aflate in certificatul de garantie al producatorului.

Produsul defect trebuie prezentat unui centru de service aflat in reteaua de service a producatorului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.
3wind online va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cele agreate de 3wind online.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (de preferat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Nu fac obiectul garantiei produsele care:

a. prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente deteriorate mecanic, plesnite etc.;
b. au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate;
c. sunt utilizate in conditii neadecvate - supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, utilizarea produselor sub actiunea substantelor chimice etc.;
d. s-au montat si utilizat incorect;
e. prezinta patrundere de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor;
f. prezinta interventia mecanica sau plastica asupra produselor;

Condiții de garanție pentru produsele Point7

În caz de reclamații sau reclamații de garanție, 3wind oferă suport pentru a găsi cea mai bună soluție în fiecare caz.

Taxele de expediere ale produselor în garanție sunt responsabilitatea clientului.

Nu oferim garanție pe partea superioară a catargului, deoarece acest lucru poate fi rupt doar din accident în afara utilizării normale.

Pentru revendicările clienților cu amănuntul în garanție limitată, dovada achiziției de la 3wind este necesară și înregistrarea produsului online.

Materialul second-hand nu este acoperit de garanție.

Orice reparație sau înlocuire a oricărui produs conform acestei garanții limitate nu este oferită pentru uzură obișnuită, inclusiv zgârieturi sau așchii de vopsea sau pentru orice daune cauzate prin utilizare abuzivă, abuz, modificări sau reparații neautorizate, accidente, căldură, expunere excesivă la lumina soarelui, manipulare necorespunzătoare, depozitare, întreținere sau îngrijire; instalare incorectă; închiriere, esuare pe țărm, pe stânci, recife sau orice altă utilizare iresponsabilă.

Vă rugăm să rețineți că garanțiile legale nu se aplică nici daunelor cauzate de origine externă, de exemplu: accidente cauzate de utilizarea defectuoasă a produsului de către utilizator sau în timp ce utilizează produs cu accesorii incorecte, inclusiv vele utilizate cu catarge non-Point-7.

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

3windmarket