Placa windsurf AV Modena Slalom – 2022

13,855.05 lei (2799 €)

Furnizor: 3wind Online

Cu precomandă, întreabă:

sales@3wind.ro

Numele pe care îl alegem pentru colecția noastră de curse de slalom de înaltă performanță este numele unui oraș și loc special din Italia, unde adevăratele vise „4 roți” sunt concepute și realizate, pentru a se potrivi cu cea mai bună combinație între viteză, calitate și nebunie. Evident că vorbim despre Modena.

Modena 98, Modena 118 și Modena 138 sunt noile noastre arme de slalom AV-Boards concepute și dezvoltate pentru a obține cea mai bună accelerație și performante de viteza in tot felul de conditii pe care le gasesti pe terenurile de curse. Topul performanțelor cu plăcile AV de neegalat, confort de manevrare, control în condiții de putere și abilitate de jibe. Modena, cea mai bună combinație între viteză, calitate și un design de vis!

  • 88
  • 98
  • 108
  • 118
  • 128
  • 138
Golește

Întrebaţi pentru a vă confirma preţul exact si disponibilitatea produsului.
  Pune o întrebare
SKU: AVMSL88-m Categorii: Tag: Mărci: .

Modena Slalom este încă numele gamei de slalom AV-Boards, prezentând acum 6 plăci: Modena Slalom 88, 98, 108, 118, 128, 138. Acum gama Modena Slalom se potrivește tuturor condițiilor posibile de vânt și acoperă toate combinații posibile pentru competiții naționale, internaționale și de Cupă Mondială.

Modena Slalom 88 (229 x 60 x 88L) și 98 (229 x 62 x 98L) sunt vântul puternic forme ale gamei. Ambele plăci au aceeași formă de fund și aceeași linie, cu plat în ultimii 90 cm și V ușor de la coadă la nas. Linia dreaptă de scoop de pe secțiunea mijlocie a plăcii este dezvoltată pentru viteză pură, în timp ce nasul mai înalt și decupajul de pe coadă le permit scândurilor să ridice suficient pentru a gestiona cotletele și scăparea cu viteză maximă și control.

Cele 2 forme pentru gama medie de vânt sunt Modena Slalom 108 (229 x 68 x 108L) și Modena Slalom 118 (229 x 72,5 x 118L). Ambele plăci au aceeași formă de fund și aceeași linie, cu un plat puțin mai scurt și o linie de scoop mai înaltă decât 88 și 98. Forma de jos prezintă un V adânc în secțiunea mijlocie a plăcii, care se termină cu un V foarte ușor pe coadă. Modena Slalom 128 (229 x 77 x 128L) și Modena Slalom 138 (227 x 85 x 138L) sunt mașinile de vânt ușor și au fost reproiectate de la zero, cu un contur mai îngust pe partea din față și mai mult volum pe coada ceva mai lată și pe secțiunea din spate a șinelor, unde călărețul stă cu picioarele. Forma de jos prezintă o coadă plată cu un V ușor care crește până la un V mai adânc pe secțiunea mediană a plăcii, unde avem lățimea maximă. Această configurație permite modelelor 128 și 138 să fie mai puternice pe piciorul din spate pentru a merge mai bine și mai repede în amonte, să accelereze mai repede, să mențină impulsul și viteza în aval, îmbunătățind performanța generală în condiții de vânt ușor și controlul în rafale puternice sau în condiții de vânt mai puternic. .

Price Volume Length Width Tail Width Fins Weight Thickness Bottom shape (Nose to Tail) Box Valve Fin Range Sail Range N of Straps Pro Rider Mast Base Setting Main  Construction Materials
2799 88 228 60 39,2 5.4  Vee + Double Conc. Tuttle Automatic Goretex 30-32 4.7-7.1 4 Full Sandwich 90Carbon BX
2799 98 229 62 40,5 5.8  Vee + Double Conc. Tuttle Automatic Goretex 31-33 4.7-7.1 4 Full Sandwich 90Carbon BX
2799 108 228 68 45,4 6.1  Vee + Double Conc. Tuttle Automatic Goretex 32-35 5.6-7.8 4 Full Sandwich 90Carbon BX
2799 118 229 72,5 48,6 6.6  Vee + Double Conc. Tuttle Automatic Goretex 36-38 6.2-8.6 4 Full Sandwich 90Carbon BX
2799 128 227 77 54,4 6.9  Vee + Double Conc. Deep Tuttle foil Automatic Goretex 40-44 7.1-9.0 4 Full Sandwich 90Carbon BX
2799 138 226 85 61 7.5  Vee + Double Conc. Deep Tuttle foil Automatic Goretex 42-47 7.8-9.4 4 Full Sandwich 90Carbon BX

Informații suplimentare

An

2022

Volum placa

88, 98, 108, 118, 128, 138

Poţi ajuta si alţi cumpărători! Scrie un scurt review despre "Placa windsurf AV Modena Slalom – 2022"

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista recenzii.

Nu sunt alte oferte pentru acest produs.

Condiţii de livrare

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si 30 zile din momentul confirmarii comenzii.
In cazul produselor aflate pe stoc intervalul de livrare este 1 - 3 zile lucratoare.
In cazul produselor ce nu se afla pe stoc, dupa primirea comenzii 3wind online va preciza cat mai repede (1 - 3 zile) disponibilitatea produsului si termenul de livrare al acestuia.
Daca sunteti de acord cu termenul de livrare comanda va fi considerata ferma.

In anumite situatii, 3wind online isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului.

In cazul produsele disponibile cu Precomanda plata se face integral in avans.

Condiţii de plată

Plata cu cardul online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului, data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei Stripe. 3wind online nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata numerar

Plata se efectueaza agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

Plata prin ordin de plata

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza facturii proforme emise de 3wind online.
Factura va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul dumneavoastra 3wind. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii.

Condiţii de garanţie / anulare / returnare / schimb

Orice produs comercializat si insotit de certificat de garantie al producatorului se supune procedurii de lucru aflate pe acel certificat si se repara sau inlocuieste numai in punctele de service aflate in certificatul de garantie al producatorului.

Produsul defect trebuie prezentat unui centru de service aflat in reteaua de service a producatorului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.
3wind online va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cele agreate de 3wind online.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (de preferat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Nu fac obiectul garantiei produsele care:

a. prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente deteriorate mecanic, plesnite etc.;
b. au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate;
c. sunt utilizate in conditii neadecvate - supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, utilizarea produselor sub actiunea substantelor chimice etc.;
d. s-au montat si utilizat incorect;
e. prezinta patrundere de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor;
f. prezinta interventia mecanica sau plastica asupra produselor;

Condiții de garanție pentru produsele Point7

În caz de reclamații sau reclamații de garanție, 3wind oferă suport pentru a găsi cea mai bună soluție în fiecare caz.

Taxele de expediere ale produselor în garanție sunt responsabilitatea clientului.

Nu oferim garanție pe partea superioară a catargului, deoarece acest lucru poate fi rupt doar din accident în afara utilizării normale.

Pentru revendicările clienților cu amănuntul în garanție limitată, dovada achiziției de la 3wind este necesară și înregistrarea produsului online.

Materialul second-hand nu este acoperit de garanție.

Orice reparație sau înlocuire a oricărui produs conform acestei garanții limitate nu este oferită pentru uzură obișnuită, inclusiv zgârieturi sau așchii de vopsea sau pentru orice daune cauzate prin utilizare abuzivă, abuz, modificări sau reparații neautorizate, accidente, căldură, expunere excesivă la lumina soarelui, manipulare necorespunzătoare, depozitare, întreținere sau îngrijire; instalare incorectă; închiriere, esuare pe țărm, pe stânci, recife sau orice altă utilizare iresponsabilă.

Vă rugăm să rețineți că garanțiile legale nu se aplică nici daunelor cauzate de origine externă, de exemplu: accidente cauzate de utilizarea defectuoasă a produsului de către utilizator sau în timp ce utilizează produs cu accesorii incorecte, inclusiv vele utilizate cu catarge non-Point-7.

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

3windmarket