Placa windsurf AV Nytro Freewave – 2022

11,875.05 lei (2399 €) – 12,370.05 lei (2499 €)

Furnizor: 3wind Online

Cu precomandă, întreabă:

sales@3wind.ro

Am proiectat noua formă a Nytro FreeWave după mulți ani de experiență în dezvoltarea acestei game de plăci. Aceasta este placa perfectă pentru zilele de „condiții grele”, dar este și capabilă să ofere cele mai bune senzații pe care le puteți obține în sesiunile de zi cu zi. Linia dreaptă rocker oferă o capacitate de planare timpurie și o viteză maximă excelentă.

Nytro Freewave este placa perfectă pentru a învăța cum să călăresti un val pe o placă de windsurf sau pentru riderii de valuri care caută o placă de val pentru conditii europene.

  • 87
  • 97
  • 103
  • 113
Golește

Întrebaţi pentru a vă confirma preţul exact si disponibilitatea produsului.
  Pune o întrebare
SKU: AVNTR87-m Categorii: Tag: Mărci: .

Nytro este noua gamă de plăci FreeWave, cu 4 forme noi: 87 (228 x 58,5 x 87 lt), 97 (229 x 60 x 97 lt), 103 (230 x 62,5 x 103 lt), 113 (232 x 65 x 113 lt). Dezvoltate de la conceptul anterior AV-Boards FreeWave, plăcile Nytro sunt mai orientate spre Allround-Wave, prezentând un nou contur cu un nas mai îngust, o linie de scoop mai dreaptă și mai rapidă, cu o lovitură redusă în coadă. Coada prezinta forma clasica de randunica, cu ceva mai putin volum, dar suficient de lata pentru a da acceleratie si accentueaza performante de planare timpurie. Forma de jos este complet dublu concavă, cu un V pronunțat pe coadă pentru a îmbunătăți manevrabilitatea și capacitatea de viraj mai ușoară.

Toate formele au o configurație de propulsor cu casetă de slot pe aripioarele frontale și o casetă de alimentare pe aripioare centrală. Nytro poate fi, de asemenea, un mare performer cu o singură fina pentru sesiuni mai orientate spre freeride, în special pentru volumele mai mari, care pot fi folosite ca un allrounder de vară.

Price Volume Length Width Tail Width Fins Side Fins Weight Thickness Bottom shape (Nose to Tail) Box Valve Fin Range Sail Range N of Straps Pro Rider Mast Base Setting Main  Construction Materials
2399 87 228 58,5 20 2×9,5 6,5  Vee + Double Conc. Power Box Automatic Goretex 19-30 4,2/5,5 3 Middle Full Sandwich 90 Carbo Kevlar
2399 97 229 60 21 2×9,5 6,6  Vee + Double Conc. Power Box Automatic Goretex 20-32 4,5/6,0 3 Middle Full Sandwich 90 Carbo Kevlar
2499 103 230 62,5 22 2×10,5 6,8  Vee + Double Conc. Power Box Automatic Goretex 21-34 4,7/6,8 3 Middle Full Sandwich 90 Carbo Kevlar
2499 113 232 65 22 2×10,5 7  Vee + Double Conc. Power Box Automatic Goretex 22-38 5,0/7,2 4 Middle Full Sandwich 90 Carbo Kevlar

Informații suplimentare

An

2022

Volum placa

87, 97, 103, 113

Poţi ajuta si alţi cumpărători! Scrie un scurt review despre "Placa windsurf AV Nytro Freewave – 2022"

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista recenzii.

Nu sunt alte oferte pentru acest produs.

Condiţii de livrare

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si 30 zile din momentul confirmarii comenzii.
In cazul produselor aflate pe stoc intervalul de livrare este 1 - 3 zile lucratoare.
In cazul produselor ce nu se afla pe stoc, dupa primirea comenzii 3wind online va preciza cat mai repede (1 - 3 zile) disponibilitatea produsului si termenul de livrare al acestuia.
Daca sunteti de acord cu termenul de livrare comanda va fi considerata ferma.

In anumite situatii, 3wind online isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului.

In cazul produsele disponibile cu Precomanda plata se face integral in avans.

Condiţii de plată

Plata cu cardul online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului, data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei Stripe. 3wind online nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata numerar

Plata se efectueaza agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

Plata prin ordin de plata

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza facturii proforme emise de 3wind online.
Factura va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul dumneavoastra 3wind. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii.

Condiţii de garanţie / anulare / returnare / schimb

Orice produs comercializat si insotit de certificat de garantie al producatorului se supune procedurii de lucru aflate pe acel certificat si se repara sau inlocuieste numai in punctele de service aflate in certificatul de garantie al producatorului.

Produsul defect trebuie prezentat unui centru de service aflat in reteaua de service a producatorului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.
3wind online va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cele agreate de 3wind online.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (de preferat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Nu fac obiectul garantiei produsele care:

a. prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente deteriorate mecanic, plesnite etc.;
b. au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate;
c. sunt utilizate in conditii neadecvate - supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, utilizarea produselor sub actiunea substantelor chimice etc.;
d. s-au montat si utilizat incorect;
e. prezinta patrundere de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor;
f. prezinta interventia mecanica sau plastica asupra produselor;

Condiții de garanție pentru produsele Point7

În caz de reclamații sau reclamații de garanție, 3wind oferă suport pentru a găsi cea mai bună soluție în fiecare caz.

Taxele de expediere ale produselor în garanție sunt responsabilitatea clientului.

Nu oferim garanție pe partea superioară a catargului, deoarece acest lucru poate fi rupt doar din accident în afara utilizării normale.

Pentru revendicările clienților cu amănuntul în garanție limitată, dovada achiziției de la 3wind este necesară și înregistrarea produsului online.

Materialul second-hand nu este acoperit de garanție.

Orice reparație sau înlocuire a oricărui produs conform acestei garanții limitate nu este oferită pentru uzură obișnuită, inclusiv zgârieturi sau așchii de vopsea sau pentru orice daune cauzate prin utilizare abuzivă, abuz, modificări sau reparații neautorizate, accidente, căldură, expunere excesivă la lumina soarelui, manipulare necorespunzătoare, depozitare, întreținere sau îngrijire; instalare incorectă; închiriere, esuare pe țărm, pe stânci, recife sau orice altă utilizare iresponsabilă.

Vă rugăm să rețineți că garanțiile legale nu se aplică nici daunelor cauzate de origine externă, de exemplu: accidente cauzate de utilizarea defectuoasă a produsului de către utilizator sau în timp ce utilizează produs cu accesorii incorecte, inclusiv vele utilizate cu catarge non-Point-7.

Intrebari general

Momentan nu sunt intrebari

3windmarket