3W: Vânt, Valuri și Vibe la 2 Mai

  Lume, lume și iar lume….

  Vânt, valuri, voie bună și oameni minunați. La 2 Mai într-un septembrie de vis de vară!

  Deci ca să întelegeți, mama natură ne-a dat din plin și cu vârf… vânt, valuri, vreme de vară, într-un 2 Mai lejer cu miros de sare, surf, windsurf și voie bună.

  Vă vom împărtăși mai jos câteva impresii din 2 zile minunate, doresc oricui sa le trăiască și împărtășească așa cum o facem și noi!

  Evenimentul a fost organizat de Alex și Tiberiu, respect și admirație pentru chemare, organizare și vibe!

  Prognoză bună cu valuri și apă caldă, trofee minunate meșterite și puse la bătaie de artistul Radu Fulga. Pentru cei pasionați de datul pe apă cu placa și orice echipament din dotare (sup, surf, windsurf, kite, foil, surfină, colac samd….).


  Trofeu surf (autor: Radu Fulga)

   


  Trofeu kite (autor: Radu Fulga)


  Trofeu windsurf (autor: Radu Fulga)

   

  “A fost un eveniment prietenesc invitațional desfășurat în cele mai bune zile din perioada aleasă, unde vor participa concurenții cu cel mai avansat nivel de dat pe valurile din zonă, pentru 4 discipline: surfing, wind surfing, kite surfing și sup surfing.” (nota organizatori)

  Surf

  “Intens și strâns disputat la această editie, trofeul de surf pleacă cu felicitări spre Elisav A, waterman-ul nostru local! Multumim pentru prezentă si actiunea intensă în line-up a celor mai buni rideri locali, care au arătat în ultimii ani ce înseamnă pasiunea si progresul în surfing! Big up!” (n r)

  Wing foil & Kite

  Ca o coincidentă, trofeul de kite surfing arată, de data aceasta, ca și când s-ar potrivi la wing foil surfing și va pleca spre Ygroyg B, cu multumirile de rigoare pentru participare si pentru show-ul complex pe valuri!

  Windsurf

  Si, cum spuneam, “cine nu-i gata, l-am luat cu lopata”, în urma voturilor, îi atribuim trofeul de windsurf, cu felicitări, lui A Elisav!

  “Vă multumim tuturor celor care ati participat la Wave Blasters 2023, ne-am dat si simtit bine împreună, am fost frati pe val si am avut multe de învătat unii de la altii, indiferent dacă am făcut surfing, windsurfing, kite surfing, sau chiar wing foil surfing.”

  “Toata actiunea a fost prinsă pe film de catre Dumitrascu I (multumiri!)”

  “O parte din pozele faine sunt făcute de Stefan P si Iulia I. Multumim!.”

  (citate organizatori)

  Aloha!
   


   
  PS: Un gest de băgat în seamă, câstigătorii si-au donat trofeele celor de pe locurile inferioare… încurajare, sharing, apreciere… dacă s-ar întâmpla așa ceva mai des, în sport și nu numai… cu siguranță că viața și lumea ar fi mult mai bune pe planeta Pământ!

  #WaveBlastersGathering

  A consemnat Rucub A, sept. 2023, 2 Mai.

   


  2 Mai, Nudi beach (2023)

   

  3windmarket